Όλα μας τα πιάτα παρασκευάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά την ώρα της παραγγελίας σας. Εστιάζουμε στην ποιότητα των υλικών, στη γεύση των πιάτων και στη φιλοξενία στο χώρο μας. Δεν έχουμε την φιλοσοφία ενός ταχυφαγείου.
Χρησιμοποιούμε συστατικά και προϊόντα στην κουζίνα μας, τα οποία είναι είτε από το νησί μας είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το ελαιόλαδο μας είναι εξαιρετικά παρθένο και βιολογικό από την Καλαμάτα, παραγωγής οικογένειας Κατσανίκα.
Ο τόνος μας ψαρεύεται σε ντόπια νερά από τον καπετάν Σκέφο, φιλετάρεται αμέσως και καταψύχεται στους -40° C για να διατηρήσει την φρεσκάδα του και τα ψάρια ημέρας προέρχονται από ντόπιους ψαράδες.
Τα κρέατα που χρησιμοποιύμε στην κουζίνα μας είναι είτε βοοειδή και χοιρινά ελευθέρας βοσκής από το νησί μας είτε κοτόπουλο από την φάρμα Κατζηλιέρη στην Λέρο.
Τα μυρωδικά και τα σαλατικά εποχής είναι από τον κήπο μας, όλα βιολογικής καλλιέργειας με βρόχινο νερό και καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων χημικών παρασκευασμάτων.
Εκπρόσωπος: Χριστόδουλος Γαμπιέρης
- Λειψοί Δωδεκανήσου, 850 01, Ελλάδα
- katsadia@gmail.com
- 2247041041
- http://www.dilaila.gr/